Stil jete

10 Personazhet më të kërkuar në Google në vitin 2022. I pari nuk është surprizë

10 Personazhet më të kërkuar në Google në vitin 2022. I

Putin, ky është personazhi më i kërkuar në Google për 2022-shin dhe arsyeja është e qartë. Që prej luftës në Ukrainë, njerëzit kanë kërkuar të dinë më shumë mbi udhëheqësin rus.

Lista e personazheve më të kërkuar:

Putin

Drusilla

Blanco

Sinner

Vllakovic

Gjokoviq

Berrettini

Dybala

Marko Bellavia

Ornella Muti

Lista e fjalëve më të kërkuara:

Ukraina

Mbretëresha Elisabetta

Russia Ukraina

Australian Open

Zgjedhjet 2022

Putin

Piero Angela

Drusilla

Italia Macedonia

Blanco