Stil jete

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

Si je më përqendrimin dhe vëmendjen? Po me kapjen e detajeve? Në fotot e mëposhtme mund t`i testosh shumë mirë.

Je gati?

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

Përgjigjet:

Foto 1

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

Këpucët mbrapsht.

Hamburgeri

Buzëkuqi në Milkshake

Foto 2

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

Televizori, doreza dhe kufjet janë të gjitha mbrapsht

Foto 3

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

Makina

Foto 4

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

Bluza mbrapsht

Mungon këmba

Mouse i hequr nga fishi

Foto 5

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

Biskotë në stetoskop

Çorapja

Dinosauri në vitrinë

Foto 6

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

Era po fryn në drejtim të kundërt

Këlysh në re

Shalqi në pemë

Foto 7

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

Ora ka më shumë se 12 orë

Dorëza gabim

Këmba e karriges katrorë

Foto 8

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

Gruaja po ecën në rrugën e saposhtruar

Burri po shtron bukën në vend të tullës

Syzet mbrapsht

Foto 9

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

Zjarri fikur

Vajza po ha supë me pirun

Peshorja në zero edhe pse ka peshë mbi të

Foto 10

10 sekonda dhe 10 foto për t`iu gjetur gabimet

Gruaja po e mban çantën, por çanta s`ka dorezë

Burri është ulur, por pa karrige

Burri tjetër po projekton mbi një dritare nga ku pas saj ka një pyll