Stil jete

10 tendencat më të mëdha të dizajnit të vitit 2024, sipas TikTok

10 tendencat më të mëdha të dizajnit të vitit 2024,

Këto janë trendet e dizajnit që do të pushtojnë shtëpitë këtë vit, sipas TIK TOK.

Duke analizuar të dhënat e shikimeve në TikTok, GetAgent krijoi një listë të 10 tendencave të arredimit të shtëpisë për vitin 2024.

10. Dekori i kërpudhave- 43,000,000 shikime në TikTok

10 tendencat më të mëdha të dizajnit të vitit 2024,

9. Muret me dërrasa- 57,400,000 shikime në TikTok

10 tendencat më të mëdha të dizajnit të vitit 2024,

8. Dekor i viteve '70- 64,100,000 shikime në TikTok

10 tendencat më të mëdha të dizajnit të vitit 2024,

Versioni i vitit 2024 i viteve '70 i jep përparësi drurit të errët,qilimave me gëzof të ashpër, sipërfaqeve prej kadifeje dhe të lëmuara.

7. Dekor i viteve '80- 73,200,000 shikime të TikTok

10 tendencat më të mëdha të dizajnit të vitit 2024,

Sigurisht, asnjë dekadë nuk mund t'i shpëtojë vërtet një rikthimi në qendër të vëmendjes—dhe vitet '80 janë shumë të vonuara për rikthimin e saj.

6. Dekor me dopamine- 144,800,000 shikime në TikTok

10 tendencat më të mëdha të dizajnit të vitit 2024,

Siç sugjeron emri, ky trend ka të bëjë me krijimin e hapësirave të brendshme që ju bëjnë të ndiheni mirë.

5. Dekor me dërrasë- 153,600,000 shikime në TikTok

10 tendencat më të mëdha të dizajnit të vitit 2024,

4. Dekor Barbiecore- 277,100,000 shikime në TikTok

10 tendencat më të mëdha të dizajnit të vitit 2024,

Kukulla e famshme bionde vazhdon të ketë momentin e saj

3. Stil minimalist- 327,300,000 shikime të TikTok

10 tendencat më të mëdha të dizajnit të vitit 2024,


2. Dekor vintage-400,600,000 shikime në TikTok

10 tendencat më të mëdha të dizajnit të vitit 2024,

1. Dekor i qetë luksoz-678,000,000 shikime në TikTok

10 tendencat më të mëdha të dizajnit të vitit 2024,