Stil jete

10 veprime që e shkatërrojnë totalisht takimin e parë

10 veprime që e shkatërrojnë totalisht takimin e parë

Le të jemi të sinqertë, takimi i parë nuk është diçka e lehtë. Harrojeni fjalën 'Ji vetvetja'. Të paktën takimi i parë kërkon një impostim. Një nga problemet më komplekse të jetës është të gjesh ekuilibrin e duhur.

Këtu janë 10 gjërat krejtësisht të çuditshme që njerëzit bëjnë shpesh në takimet e para.

1.T'i futesh me kokë ushqimit

Ok, ke dalë për të ngrënë, por ke dalë edhe për të folur, për t`u njohur më shumë. Është ende ide e mirë të ruani kontaktin me sy gjatë dëgjimit dhe nuk ka dalë nga moda. Është e papranueshme të hyni me turinj në pjatën tuaj.

2. Të sillesh sikur dikush të ka dhënë një mikrofon dhe je në një podium.

Për të shmangur bezditë në takimin e parë, është më mirë të mos flisni për politikë apo për fe. Sigurohuni që të mos e mposhtni personin tjetër teksa diskutoni diçka për të cilën jeni entuziast.

3. Pyetjet e para

Një person mund të mësojë shumë për një tjetër në shtatë sekondat e para të një takimi. Shumica prej nesh e dinë rëndësinë e mbajtjes së higjienës së mirë personale dhe të veshjes në mënyrë profesionale, por ndonjëherë na duhet një shtytje e lehtë në drejtimin e duhur.

4. Të pish sikur je në një klub.

Në një takim të parë, është e natyrshme të pini një ose dy pije për t'u çlodhur pak. Një birrë vendase e shkëlqyer do të ishte shumë mirë.

5. Sjellja e një wingman (ose wingwoman).

Është e drejta juaj të largoheni nga një takim nëse ajo ose ai ka marrë me vete ndonjë motër, vëlla apo shok. Ju as nuk duhet të gjeni një justifikim dhe të ikni.

6. Mos i thuaj çfarë të hajë.

Nuk ka problem nëse dikush më thotë se çfarë të ha, edhe në një takim të parë. Problemi është do të më imponohet. Kur është vegan dhe shan mishin për shembull.

7. Kthimi i bisedës në një rrëfim.

Dëshira për t'i bërë përshtypje partnerit është arsyeja e zakonshme që individët flasin pa pushim për veten e tyre në takimin e parë.

8. Të sillesh si një maniak dashurie.

Shumë njerëz janë shumë hezitues ose të frikësuar për të shkuar kaq larg. Mos i pyet se kur do të ndalojnë përdorimin e Tinder tani që po takohen ekskluzivisht me ty. Mos pyet nëse ata janë të disponueshëm për të takuar prindërit e tu nesër mbrëma. Mos u sillni sikur keni qenë beqar për dhjetë vjet, edhe nëse keni qenë. Nuk duket mirë.

9. Të qenit me vetëbesim të tepërt

Takimet e para mund të jenë nervoze, por është krejtësisht normale të ndiheni paksa të shqetësuar. Mundohuni të mësoni sa më shumë për të, por mos e tregoni inteligjencën tuaj në takimin e parë. Mbani një ritëm të qëndrueshëm duke ecur me rrjedhën. Vetëbesimi i tepruar do të prishë imazhin tuaj të përgjithshëm.

10. Mos ia vidh puthjen e parë

Ju do t`i thoni mirupafshin dhe ajo po largohet. Mos e puthni pa aprovim. Nëse nuk dëshiron sot, mos e merrni personale.