Edhe mund të kesh lexuar më parë për to, për mënyrën sesi bëhen korrekt, por me shumë mundësi nuk i ke korrigjuar. Shikoji edhe njëherë! Janë veprime të zakonshme që lidhen me përditshmërinë.
Ktheje përmbys cupcake-un që mos të bësh hundën pis, ose të mos hash letrën.
Kjo është mënyra e duhur për të mbajtur një filxhan çaji të nxehtë.
Përdor fill dentar për tortën, përpara se ta presësh.
Mos i vendos vezët në format e frigoriferit që janë ekstra për to. Ajo është zona më e ngrohtë dhe vezët do të prishen më lehtë.
Nise krehjen e flokut nga skalpi për më shumë shkëlqim.
Kjo është ana e duhur nga duhet vendosur karfica.
Mos prit derisa gjella të ftohet që ta fusësh në frigorifer. Ndaje në tasa të vegjël që të ftohet më shpejt. Nëse kalon më shumë se dy orë jashtë frigoriferit (duke pritur që të ftohet), hidhe.
Mishin e grirë shtype mirë në qese, rrafshoje si në foto, pastaj fute në ngrirje. Kështu do të shkrijë më lehtë.
Një mënyrë e mirë për të shfrytëzuar të gjithë pastën e dhëmbëve.
Kjo është mënyra më e mirë për të derdhur ujin e makaronave.
Tiranapost.al