Stil jete

12 gjëra të zakonshme që Mbretëresha Elizabeth nuk i ka bërë kurrë

12 gjëra të zakonshme që Mbretëresha Elizabeth nuk i ka

Nuk i ka bërë kurrë, ose mbase i ka bërë por nuk e dimë ne. Ka disa gjëra që për shumicën duken normale, por mbretëreshës së Anglisë nuk i lejohet t`i bëjë.

Nuk lejohet të bëjë foto selfie me fansat, jo vetëm ajo, por gjithë familja mbretërore

12 gjëra të zakonshme që Mbretëresha Elizabeth nuk i ka

Nuk mund të hapë dhurata Krishtlindjesh në Ditën e Krishtlindjeve. Ajo i hap një natë përpara, në kohën e çajit, kur gjithë familja bëhet bashkë.

12 gjëra të zakonshme që Mbretëresha Elizabeth nuk i ka

Nuk ka marrë kurrë patentë. Është e vetmja që e ka këtë të drejtë në Britaninë e Madhe.

12 gjëra të zakonshme që Mbretëresha Elizabeth nuk i ka

Nuk ka dalë kurrë në takime romantike, as me burrin e saj. U dashuruan kur ishte 13 vjeç dhe e mbajtën lidhjen me letra derisa shkoi 20 vjeçe. Po asnjë takim romantik, deri ditën e martesës.

12 gjëra të zakonshme që Mbretëresha Elizabeth nuk i ka

Nuk ka qenë kurrë në shkollë. Ajo dhe motra e saj janë të fundet mbretërore që nuk shkuan kurrë në shkollë. Ajo ka pasur gjithmonë mësues privat.

12 gjëra të zakonshme që Mbretëresha Elizabeth nuk i ka

Nuk ka votuar kurrë. E kanë të drejtën e votës, por as ajo dhe as familjarët nuk shkojnë në votime.

12 gjëra të zakonshme që Mbretëresha Elizabeth nuk i ka

Ajo është e vetmja nga familja mbretërore që udhëton pa pasaportë dhe askush nuk ia kërkon. Duke qenë se çdo pasaportë e shtetasve britanikë, lëshohet nën emrin e saj.

12 gjëra të zakonshme që Mbretëresha Elizabeth nuk i ka

Nuk ka pasur kurrë një punë 9 me 5. Ka qenë princeshë kur babai i saj ishte mbret dhe 25 vjeçe u bë mbretëreshë. Ka ndjekur vetëm detyrat mbretërore.

12 gjëra të zakonshme që Mbretëresha Elizabeth nuk i ka

Nuk i ushqen kurrë qentë e saj vetë, pavarësisht dashurisë që ka për ta.

12 gjëra të zakonshme që Mbretëresha Elizabeth nuk i ka

Nuk e feston ditëlindjen në ditën që realisht e ka.

12 gjëra të zakonshme që Mbretëresha Elizabeth nuk i ka

Nuk ka treguar kurrë afeksion në publik për bashkëshortin.

12 gjëra të zakonshme që Mbretëresha Elizabeth nuk i ka

Nuk ka bërë kurrë një listë pazari. Ka të tjerë që e bëjnë për të.

12 gjëra të zakonshme që Mbretëresha Elizabeth nuk i ka