Stil jete

14 herët kur në filmat më të këqij u gjendën këngëtarët më të mirë

14 herët kur në filmat më të këqij u gjendën

Koncerte pa fund, bileta të shitura kudo, miliona CD apo klikime në YouTube, por kjo nuk është e mjaftueshme për disa këngëtarë apo jo? Po. Fiks në këtë moment, iu vjen një mundësi për të qenë pjesë e ndonjë projekti kinematografik. E fundit që thuhet se do të luajë në Joker 2 është Lady Gaga. Në fakt ajo e nisi me “A star is born”, vazhdoi me “House of Gucci” dhe në fund do të vijojë me “Joker”.

Lady Gaga s`ka qenë e vetmja. Huffington Post ka bërë një listë të pop star-ëve që në kulmin e karrierës muzikore janë gjendur në filma të pasuksesshëm, duke ia zbehur shkëlqimin.

Christina Aguilera, Burlesque

14 herët kur në filmat më të këqij u gjendën

Madonna, Body Of Evidence

14 herët kur në filmat më të këqij u gjendën

Mariah Carey, Glitter

14 herët kur në filmat më të këqij u gjendën

Rita Ora, Fifty Shades Of Grey

14 herët kur në filmat më të këqij u gjendën

Rihanna, Battleship

14 herët kur në filmat më të këqij u gjendën

Beyoncé, Obsessed

14 herët kur në filmat më të këqij u gjendën

Taylor Swift, Cats

14 herët kur në filmat më të këqij u gjendën

Robbie Williams, The Magic Roundabout

14 herët kur në filmat më të këqij u gjendën

Camila Cabello, Cinderella

14 herët kur në filmat më të këqij u gjendën

Justin Timberlake, The Love Guru

14 herët kur në filmat më të këqij u gjendën

McFly, Just My Luck

14 herët kur në filmat më të këqij u gjendën

Jennifer Lopez, Gigli

14 herët kur në filmat më të këqij u gjendën

Kelly Clarkson, From Justin To Kelly

14 herët kur në filmat më të këqij u gjendën

Spice Girls, Spice World

14 herët kur në filmat më të këqij u gjendën

Tiranapost.al