Stil jete

15 destinacione ku mund të bëni pushime verore edhe në tetor

15 destinacione ku mund të bëni pushime verore edhe në tetor

Në çdo vit tetori është muaji i përsosur për t’u arratisur pak. Shkollat ​​janë rikthyer kështu që aeroportet janë pak më të zbazur, koha ende me diell dhe çmimet në vlerat më të ulëta. Përse të mos planifikoni një palë pushime të tjera?!

Nëse nuk jeni të sigurtë për vendin ku mund të shkoni, hidhini një sy destinacioneve më të preferuara për të rezervuar në fillim të vjeshtës, me diell të garantuar, nga bregu veror i Spanjës deri në qoshet e largëta të Afrikës, Azisë dhe Karaibeve.

15 destinacione ku mund të bëni pushime verore edhe në tetor

1. Azores, Portugali

Temperatura mesatare e tetorit: 21 gradë Celcius

15 destinacione ku mund të bëni pushime verore edhe në tetor

2. La Gomera, Ishujt Kanarie

Temperatura mesatare e tetorit: 20 gradë Celcius

15 destinacione ku mund të bëni pushime verore edhe në tetor

3. Kosta Brava, Spanjë

Temperatura mesatare e tetorit: 21 gradë Celcius

15 destinacione ku mund të bëni pushime verore edhe në tetor

4. Taghazout, Marok

Temperatura mesatare e tetorit: 25 gradë Celcius

15 destinacione ku mund të bëni pushime verore edhe në tetor

5. Siçili, Itali

Temperatura mesatare e tetorit: 21 gradë Celcius

15 destinacione ku mund të bëni pushime verore edhe në tetor

6. Valeta, Maltë

Temperatura mesatare e tetorit: 25 gradë Celcius

15 destinacione ku mund të bëni pushime verore edhe në tetor

7. Samos, Greqi

Temperatura mesatare e tetorit: 23 gradë Celcius

15 destinacione ku mund të bëni pushime verore edhe në tetor

8. Las Vegas, SHBA

Temperatura mesatare e tetorit: 27 gradë Celcius

15 destinacione ku mund të bëni pushime verore edhe në tetor

9. Bali, Indonezi

Temperatura mesatare e tetorit: 27 gradë Celcius

15 destinacione ku mund të bëni pushime verore edhe në tetor

10. Kuba

Temperatura mesatare e tetorit: 23 gradë Celcius

15 destinacione ku mund të bëni pushime verore edhe në tetor

11. Bejrut, Liban

Temperatura mesatare e tetorit: 27 gradë Celcius

15 destinacione ku mund të bëni pushime verore edhe në tetor

12. Austin, Teksas, SHBA

Temperatura mesatare e tetorit: 28 gradë Celcius

15 destinacione ku mund të bëni pushime verore edhe në tetor

13. Trancoso, Brazil

Temperatura mesatare e tetorit: 27 gradë Celcius

15 destinacione ku mund të bëni pushime verore edhe në tetor

14. Ishujt Karaibe

Temperatura mesatare e tetorit: 31 gradë Celcius

15 destinacione ku mund të bëni pushime verore edhe në tetor

15. Melburn, Australi

Temperatura mesatare e tetorit: 20 gradë Celcius