Stil jete

15 fustane mature frymëzuar nga filmat ikonë

15 fustane mature frymëzuar nga filmat ikonë

Jemi dy ditë para provimit të fundit të maturës dhe çfarë vjen pas kësaj? Mbrëmja e maturës. Sidomos vajzat janë në dilema të mëdha për fustanin. Të gjatë, të shkurtër, me ngjyrë të fortë, pastel? Tendencat ndryshojnë çdo vit, por veshjet nga filmat ikonë janë gjithmonë në modë.

15 ide i gjen më poshtë. Ke kohë plot t`ia kërkosh stilistes tënde të preferuar ta krijojë sipas trupit.

15 fustane mature frymëzuar nga filmat ikonë

15 fustane mature frymëzuar nga filmat ikonë

15 fustane mature frymëzuar nga filmat ikonë

15 fustane mature frymëzuar nga filmat ikonë

15 fustane mature frymëzuar nga filmat ikonë

15 fustane mature frymëzuar nga filmat ikonë

15 fustane mature frymëzuar nga filmat ikonë

15 fustane mature frymëzuar nga filmat ikonë

15 fustane mature frymëzuar nga filmat ikonë

15 fustane mature frymëzuar nga filmat ikonë

15 fustane mature frymëzuar nga filmat ikonë

15 fustane mature frymëzuar nga filmat ikonë

15 fustane mature frymëzuar nga filmat ikonë

15 fustane mature frymëzuar nga filmat ikonë

15 fustane mature frymëzuar nga filmat ikonë

Tiranapost.al