Stil jete

17 ide për ta bërë vetë kornizën fotografike

17 ide për ta bërë vetë kornizën fotografike

Një kornizë fotografike e bërë me duart tuaja mund të shërbejë si një zbukurim i bukur për shtëpinë ose një dhuratë e shkëlqyer për miqtë dhe të afërmit. Dhe lajmi i mirë është se në të vërtetë nuk është aq e vështirë sa duket. Gjithçka që të duhet është koha dhe kreativiteti. Sa më shumë imagjinatë, aq më mirë.

Bright Side ka 17 ide, një pjesë prej tyre e bërë nga natyra: me drunjtë e vegjël, ose lulet e pranverës. Të tjera edhe me copat e fustanit të vjetër, që të vjen keq ta hedhësh.

Kornizat e bëra vetë do ishin një produkt i një kohe cilësore të kaluar me familjen. Prandaj mos përto, provoje. Idetë i gjen më poshtë.

17 ide për ta bërë vetë kornizën fotografike

17 ide për ta bërë vetë kornizën fotografike

17 ide për ta bërë vetë kornizën fotografike

17 ide për ta bërë vetë kornizën fotografike

17 ide për ta bërë vetë kornizën fotografike

17 ide për ta bërë vetë kornizën fotografike

17 ide për ta bërë vetë kornizën fotografike

17 ide për ta bërë vetë kornizën fotografike

17 ide për ta bërë vetë kornizën fotografike

17 ide për ta bërë vetë kornizën fotografike

17 ide për ta bërë vetë kornizën fotografike

17 ide për ta bërë vetë kornizën fotografike

17 ide për ta bërë vetë kornizën fotografike

17 ide për ta bërë vetë kornizën fotografike

17 ide për ta bërë vetë kornizën fotografike

17 ide për ta bërë vetë kornizën fotografike

17 ide për ta bërë vetë kornizën fotografike

Tiranapost.al