Stil jete

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy shqiponjë

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

As Disney nuk është perfekt. Ka bërë disa gabime të vogla në filma të ndryshëm që të përfshirë në histori, jo shumë njerëz i kanë vënë re. Duhet të ketë qenë ndonjë syshqiponjë që i ka parë kushedi se sa herë dhe sigurisht me sy kritiku e detajisti.

Bright Side ka sjellë 20 gabime të tilla, që i gjen më poshtë.

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

20 gabimet e filmave vizatimorë që i ka kapur vetëm një sy

Hë, po ti i kishe vënë re?

*Burimi Bright Side