Stil jete

20 hotelet më të mirë në Itali

20 hotelet më të mirë në Itali

Italia mbetet në top listat e ëndrrave të udhëtimeve. Për shumë arsye, ushqimi i mrekullueshëm, historia, moda dhe arti. CNN Travel liston 20 hotelet më të preferuara

Casa Angelina, Praiano

20 hotelet më të mirë në Itali

Palazzo Avino, Ravello

20 hotelet më të mirë në Itali

Mandarin Oriental, Milano

20 hotelet më të mirë në Itali

Hotel Il Pellicano, Toskana

20 hotelet më të mirë në Itali

Grand Hotel Quisisana, Kapri

20 hotelet më të mirë në Itali

Il San Pietro di Positano, Positano

20 hotelet më të mirë në Itali

Hotel Eden Roc, Positano

20 hotelet më të mirë në Itali

J.K. Place Capri, Kapri

20 hotelet më të mirë në Itali

COMO Castello del Nero, Tavarnelle Val di Pesa, Toskana

20 hotelet më të mirë në Itali

Belmond Grand Hotel Timeo, Taormina

20 hotelet më të mirë në Itali

Grand Hotel Miramare, Santa Margherita, Ligure

20 hotelet më të mirë në Itali

Santa Caterina, Amalfi

20 hotelet më të mirë në Itali

Grand Hotel Villa Serbelloni, Liqeni Como-s

20 hotelet më të mirë në Itali

Mandarin Oriental Lago di Como, Como

20 hotelet më të mirë në Itali

Masseria Torre Maizza, Roco Forte Hotel, Fasano, Pulia

20 hotelet më të mirë në Itali

Le Sirenuse, Positano

20 hotelet më të mirë në Itali

Il Sereno, Liqeni Como-s

20 hotelet më të mirë në Itali

Monastero Santa Rosa Hotel & Spa, Conca Dei Marini, Salerno

20 hotelet më të mirë në Itali

Belmond Hotel Splendido & Belmond Splendide Mare, Portofino

20 hotelet më të mirë në Itali

Grand Hotel Tremezzo, Liqeni Como-s

20 hotelet më të mirë në Itali