Stil jete

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk dihet ç'bëhet sot me ta

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk

Një pyetje është bërë virale në aplikacionin Reddit: Cili personazh i famshëm u zhduk papritur?

Dhe këto janë përgjigjet më të votuara:

1.‘Grupi muzikor i njohur si LMFAO.’

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk
2.‘Mischa Barton. Ajo ishte në filmin The OC në vitet '00, pastaj u zhduk.’

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk
3. ‘Judge Reinhold. Ky aktor ishte pjesë e çdo filmi dhe spektakli në të 80’ tani nuk dihet çbëhet më me të’

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk
4. ‘Eliza Dushku’

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk

5. ‘Erik Per Sullivan, i njohur si Dewey nga Malcolm in the Middle.’

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk

6. 'Thora Birch’.

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk
7. ‘Mena Suvari. Ajo ishte në filmat American Pie dhe American Beauty - gjithashtu në videoklipin Teenage Dirtbag’.

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk

8. Richard Simmons.

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk

9. ‘Julia Stiles. Ajo bëri të gjithë ata filma në mesin e viteve 2000 dhe më pas u largua.’

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk

10. ‘Gotye’

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk

11. ‘Leelee Sobieski’

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk

12. ‘Jonathan Taylor Thomas’

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk

13. ‘Enya. Kam dëgjuar se ajo bëri një pasuri dhe tani jeton në një kështjellë diku. Ikonike.’

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk

14. ‘Josh Hartnett’’

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk

15. ‘Grupi i quajtur Fun’

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk

16. ‘Seann William Scott’

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk

17. ‘Jason Lee’

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk

18. 'Josh Hutcherson'

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk

19. ‘Meg Ryan’

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk

20. ‘Lou Bega, i cili këndoi Mambo nr. 5’

20 foto të të famshëmve që u zhdukën papritur dhe nuk