Stil jete

3 gjëra që duhen të keni parasysh para se të ktheheni te ish-i juaj

3 gjëra që duhen të keni parasysh para se të ktheheni te
Më mungon. A mund të më japësh një mundësi tjetër? Më fal, e kuptova gabimin tim. Çfarë do të bënit nëse kjo është ajo që ish-i juaj ka për të thënë? Natyrisht, shumë prej jush do t'i japin atij ose asaj një shans, sepse në fund të fundit ju i doni ata dhe dëshironi të jeni me ta.

Ndërkohë që shumë marrëdhënie afatgjata kalojnë në fazën e ndarjes dhe rikthimit dhe kjo është diçka që i mban të dy partnerët afër, megjithatë, përpara se të shkoni te ish-i juaj, ka disa gjëra që duhet të keni parasysh.

Reflektoni pse u larguat në radhë të parë

Gjëja më e rëndësishme që duhet të keni parasysh përpara se të ktheheni te ish-i juaj është se pse u larguat në radhë të parë. Jepini vetes kohë për të menduar për të. Mos jini të njëanshëm. Thjesht identifikoni arsyen, kujtoni atë dhe zbuloni nëse kjo është diçka për të cilën mund t'i falni.

Pyesni veten nëse i doni akoma

Shumë njerëz kthehen te ish-i i tyre vetëm sepse ndihen fajtorë që i lënë për shkak të një gabimi të vogël të partnerit. Megjithatë, mos merrni një vendim sepse jeni empatik ndaj tyre. Pyesni veten nëse i doni ende ata dhe jeni të gatshëm të ktheheni për hir të dashurisë.

Pyesni veten a do të ndryshojnë ndonjëherë

Nëse bëhet fjalë për një kërkim falje nga ish-i juaj, analizoni nëse partneri juaj e mendon seriozisht apo është thjesht nga zakoni që po e bëjnë. Shumë prej njerëzve priren të hedhin poshtë faktin që partneri nuk do të ndryshojë. Megjithatë, vendimi juaj për t'u kthyer te ish-i juaj nuk duhet të bazohet në fjalë si mund dhe ndoshta. Merrni një garanci përpara se të vendosni.