Stil jete

3 shenja që tregojnë se ai nuk është aq interesuar për ju

3 shenja që tregojnë se ai nuk është aq interesuar për

Pra, ju keni folur me këtë djalë për një kohë të gjatë, por thjesht nuk e dini se si ndihet ai për ju, sepse ai tenton t'ju japë sinjale të përziera. Ndonjëherë ju mendoni se ai nuk do t’ja di fare për ju, ndërsa në disa raste, ju mendoni se ai mund të shqetësohet për ju ose për ndjenjat tuaja!

Nëse ai ju injoron më shpesh sesa ju kënaq, atëherë shanset janë që ai thjesht të mos jetë aq i interesuar për ju. A ndiheni shpesh të neglizhuar dhe të injoruar prej tij?

Atëherë kujdes këto 4 shenja nëse mendoni se ai ju merr si të mirëqenë dhe nuk po ju bën prioritetin e tij.

Ai kurrë nuk përgjigjet në kohë

Sa herë që i shkruani atij, ai kurrë nuk përgjigjet menjëherë. Ai është kryesisht shumë i zënë për t'iu përgjigjur menjëherë tekstit tuaj dhe është gjithmonë i preokupuar me diçka tjetër.

Ai ju injoron

Kur e telefononi ose e takoni në publik, ai përpiqet të bëjë çmos t'ju injorojë në vend që thjesht të pranojë praninë tuaj. Nëse ai nuk ju takon me entuziazëm dhe shkëlqim në sytë e tij atëherë ai ndoshta nuk është i interesuar për ju.

Ai nuk duket kurioz të dijë më shumë për ju

Kur flisni me të, biseda është gjithmonë rreth tij dhe interesave dhe aspiratave të tij. Ai nuk shqetësohet kurrë t'ju pyesë për ndjenjat dhe mendimet tuaja apo planet tuaja për të ardhmen, është kryesisht një bisedë e njëanshme.

Tiranapost.al