Stil jete

3 shenja që tregojnë se jeni në një marrëdhënie të gabuar

3 shenja që tregojnë se jeni në një marrëdhënie

Unë nuk e meritoj atë. Ai duhet të jetë me dikë më të mirë. Unë duhet të punoj shumë për veten time për të arritur nivelin e tij. Nëse keni marrë këto mendime gjatë një lidhje, është një sinjal se diçka nuk është në rregull. Sepse të jesh në një lidhje do të thotë të jesh i sigurt për veten, të përqafosh të metat e tua dhe të dikujt tjetër dhe të dish se je i pazëvendësueshëm në jetën e shpirtit tënd binjak.

Megjithatë, kur një marrëdhënie ju bën të ndiheni të pasigurt, të demotivuar dhe të metat tuaja priren t'ju pushtojnë, duhet ta mendoni seriozisht. Sepse në shumicën e rasteve, mendime të tilla janë dëshmi se nuk jeni duke u vlerësuar, inkurajuar dhe dashuruar aq sa duhet që të keni atë besim në veten tuaj dhe në marrëdhënien tuaj.

Pra, këtu janë disa flamuj të kuq që nuk duhet t'i injoroni kur jeni në një lidhje.

Ju përpiqeni shumë për t’i bërë përshtypje gjysmën tuaj më të mirë

Nëse keni bërë një përpjekje të vazhdueshme për t'i bërë përshtypje partnerit tuaj, por pa dobi dhe me koston e humbjes së vetvetes, duhet të ndaloni, të mendoni dhe të vazhdoni përpara. Sepse në fund të fundit është më mirë të jesh vetëm, sesa të jesh me dikë që të bën të ndihesh se nuk je mjaftueshëm i denjë.

Ju jeni duke u fantazma herë pas here

Është e kotë që të gjithëve u duhet pak kohë për veten e tyre, dhe pak privatësi, por nëse kjo privatësi po kthehet në fshehtësi, dhe përfundimisht, ju përfundoni duke u fantazma, është më mirë të vazhdoni përpara dhe të shpëtoni nga trauma. Të kërkosh pak kohë dhe hapësirë ??është krejtësisht në rregull, por ta bësh atë shpesh pa një shpjegim apo arsye të duhur, nuk është gjë tjetër veçse një provë që nuk je më i vetmi për ta. Pra, vendosni kufijtë tuaj dhe mos lejoni askënd t'i kalojë ato.

Pavarësisht se çfarë bëni, nuk është kurrë e mjaftueshme

Nëse jeni ju që ndërmerrni hapin e parë dhe bëni gjithçka që mund të bëni për ta bërë partnerin tuaj të buzëqeshë, dhe ai nuk po ia kthen, duhet ta dini se është një flamur i kuq i ndezur. Gjithashtu, nëse përpjekjet tuaja konsiderohen si minimale, kjo gjithashtu tregon, çfarëdo që të bëni, nuk do të jetë kurrë e mjaftueshme për partnerin tuaj.

Tiranapost.al