Stil jete

3 shenja që tregojnë se partneri është gjithashtu edhe miku juaj më i mirë

3 shenja që tregojnë se partneri është gjithashtu edhe miku

Një partner mirëkuptues, gjithashtu bën punën e mikut tuaj më të mirë. Kjo jo vetëm që thjeshton gjërat në jetën tuaj të dashurisë, por gjithashtu ju bën të ndiheni më të dashur, të vlerësuar dhe të qetë.

Këtu janë 4 shenja që tregojnë se partneri juaj është me të vërtetë miku juaj më i mirë.

Ju mund të diskutoni gjithçka me ta

Qofshin gjërat në lidhje me marrëdhënien ose punën tuaj, nëse jeni në gjendje t'i diskutoni lirshëm dhe pa frikën se do të gjykoheni me partnerin tuaj, kjo është dëshmi se ata sigurohen që ju të jeni mjaftueshëm rehat. Ata ju kuptojnë dhe gjejnë zgjidhje dhe këshilla, ashtu siç do të bënte një mik.

Ata janë terapistët tuaj

Një mik i mirë është shpesh sinonim i një terapisti, por nëse partneri juaj vendos këtë kapelë, kjo tregon se ai kujdeset thellësisht për ju dhe nuk ka frikë të ndryshojë rolet sipas situatave kur jeni me të. Ata do t'ju dëgjojnë, do t'ju inkurajojnë, do t'ju motivojnë dhe do t'ju japin këshilla kur ju do të keni nevojë.

Ju kurrë nuk dëshironi për një mik ndërsa jeni me të

Nëse gjatë gjithë këtyre viteve, apo muajve të marrëdhënies suaj, nuk keni ndjerë kurrë nevojën për të pasur një mik që ju dëgjon dhe të jetë me ju kur është e nevojshme, sepse partneri juaj e bën këtë punë shumë mirë, është e vetëkuptueshme që ai është miku juaj më i mirë. Kjo nuk do të thotë që njeriu duhet të ndalojë së bëri miq, sepse gjysma e tyre më e mirë i mjafton. Por, nëse jeni miq të ngushtë me partnerin tuaj, është si një qershi mbi tortë.

Tiranapost.al