Stil jete

30 filmat që Netflix do t`i fshijë në tetor

30 filmat që Netflix do t`i fshijë në tetor

Më shumë se 140 tituj të rinj filmash, serialesh dhe dokumentarët do t`i shtohet Netflix-it në muajin tetor. Dhe si githmonë disa do të fshihen. Janë 30 tituj që nga tetori i këtij viti nuk do mund t`i gjesh më në Netflix. Kështu që nëse ke programuar për të parë një nga filmat e mëposhtëm, ke pak ditë kohë.

2 tetor
“Schitt’s Creek” (Seasons 1-6)

7 tetor
“Sofia the First” (Seasons 1-4)

8 tetor
“After”

13 tetor
“Apocalypse Now Redux”
“Everything Must Go”
“The Girl Next Door”
“Little Italy”
“Scary Movie 4”

14 tetor
“Bleach the Movie: Fade to Black”
“Bleach the Movie: Hell Verse”

15 tetor
“Sinister 2”

21 tetor
“Yes, God, Yes”

22 tetor
“Hemlock Grove” (Seasons 1-3)

26 tetor
“Begin Again”

27 tetor

“Metallica Through the Never”

30 tetor
“8 Mile”
“Bridget Jones’s Diary”
“Ferris Bueller’s Day Off”
“Footloose”
“Friday”
“Friday After Next”
“Johnny Mnemonic”
“Leah Remini: Scientology and the Aftermath” (Seasons 1-3)
“Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events”
“Miss Congeniality”
“Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous”
“Monster-in-Law”
“Naruto” (Seasons 1-9)
“The Notebook”
“Rock of Ages”