Stil jete

4 gjërat që NUK duhet të bëni kur përpiqeni të harroni ish-in tuaj

4 gjërat që NUK duhet të bëni kur përpiqeni të

Dhimbja e padurueshme e një zemre të thyer është ajo që kërkon shumë kohë dhe dashuri për veten për t'u shëruar. Megjithatë, kur kuptoni se duhet të vazhdoni përpara pas një thyerje zemre, ndoshta janë kujtimet e ish-it tuaj ato që ju konsumojnë ose ju shqetësojnë. Pra, këtu janë disa gjëra që nuk duhet të bëni në mënyrë që të pranoni të vërtetën dhe të harroni ish-in tuaj.

Mos shpenzoni kohë duke rigjurmuar bisedat tuaja të vjetra

Kur nuk mund të flisni me personin, mund të tundoheni të rishikoni bisedat, emailet ose letrat tuaja të vjetra dhe të rijetoni kujtimet e kohërave më të lumtura. Megjithatë, kjo po ju mban të mbërthyer në të kaluarën dhe në deluzion, pasi mbani shpresën se gjërat mund të rregullohen.

Mos i përndiqni

Kur jeni duke u takuar, ndoshta i dini të gjitha oraret e ish-partnerit. Mos patja e mundësisë për t'i kontaktuar ata pas një ndarjeje, mund t'ju detyrojë të mbani një sy në rrjetet e tyre sociale ose madje t'i ndiqni ata nëpër lagje.

Mos pranoni të qëndroni miq nëse ende i doni ata

Të qëndrosh mik me një ish përfundimisht do të thotë t'i shikosh ata dhe të mbështesësh romancat e tyre të reja, të cilat mund t'ju lëndojnë tmerrësisht. Pra, largohuni dhe bëni miq të rinj. Miqësia është e veçantë dhe nuk duhet të humbisni kohë duke qenë miq me dikë që zgjodhi të mos ishte më pjesë e jetës suaj.

Mos kërkoni justifikime për ta parë përsëri

Ju ndoshta mendoni se mund të huazoni diçka nga motra e tij ose të shkoni të vizitoni nënën e tyre. Ose ndoshta shpresoni të ktheni disa gjëra që ata kanë lënë me ju. Ndërsa këto mendime mund të duken fisnike, ju duhet të luftoni dëshirën për të parë përsëri ish-in tuaj.