Stil jete

4 ide për të dekoruar shtëpinë me pasqyra

4 ide për të dekoruar shtëpinë me pasqyra

Ju mund të përdorni pasqyra për të zbukuruar dhe ndriçuar çdo dhomë në shtëpinë tuaj. Në fakt, pasqyrat mund të përdoren për më shumë sesa thjesht dekorim në ambiente të brendshme. Një pasqyrë muri do të pasqyrojë dritën natyrale dhe artificiale, duke i dhënë hapësirës një efekt më të rehatshëm dhe më të ndritshëm.

Këtu ju sjellim 4 ide për dekorimin e mureve me pasqyrë për të shtuar elegancë në hapësirën tuaj.

4 ide për të dekoruar shtëpinë me pasqyra

1. Përdorni pasqyrat për të ndriçuar hapësirat

Nëse nuk ka dritare në dhomën tuaj të ndenjes, përdorni një pasqyrë të madhe dekorative me madhësi të plotë për të ndriçuar hapësirën.

2. Vendoseni përballë objekteve të këndshme

Çdo zonë në shtëpi mund të bëhet e dukshme duke përdorur pasqyra zbukuruese në mur, qofshin ato forma antike, të vjetra apo moderne. Një pasqyrë e bukur e varur në mur mund të zmadhojë, ndriçojë dhe përmirësojë estetikën e një hapësire.

4 ide për të dekoruar shtëpinë me pasqyra

3. Larg qendrës së murit

Hidhni jashtë renditjen tradicionale të pasqyrës për vendosjen e saj në mes të murit, ose mbi tavolinë. Varja e një pasqyre pak jashtë qendrës mund të ofrojë një ndjenjë befasie dhe t'i japë një skeme dizajni më shumë vitalitet dhe gjallëri.

4 ide për të dekoruar shtëpinë me pasqyra

4. Përdorni pasqyrën në formë dielli

Dekoroni shtëpinë tuaj me një kornizë në formë dielli. Ky dizajn duket se është frymëzuar drejtpërdrejt nga një kopsht dhe tani është gati për shtëpinë tuaj! Forma e tij e çuditshme, e cila kombinon petalet e pasqyruara dhe të zbrazëta, është një plotësues i mrekullueshëm për një dhomë të gjallë ose çdo vend tjetër që kërkon diçka moderne dhe të rafinuar.