Stil jete

4 këshilla për ta shndërruar shtëpinë tënde në moderne

4 këshilla për ta shndërruar shtëpinë tënde

Nëse ke blerë një shtëpi të re dhe je duke e arreduar apo nëse karantina të forcoi lidhjen me shtëpinë dhe do t`i bësh disa ndryshime, duhet të shikosh trendet e 2020-ës.

4 këshilla për ta shndërruar shtëpinë tënde

Që nga ato antiket dhe tradicionalet, që i rezistojnë çdo kohe dhe janë përherë në modë, deri tek postmodernizmi dhe stili italian, Architectural Digest, faqja e famshme e arredimit bën sugjerimet e saj.

4 këshilla për ta shndërruar shtëpinë tënde

Çelësi janë stolat. Mund të mos jenë kushedi se sa të rehatshëm, por janë stil, sidomos në banakun e kuzhinës së gatimit.

4 këshilla për ta shndërruar shtëpinë tënde

Nëse shtëpia jote është klasike, ka zgjidhje. Mund të zgjedhësh edhe stola druri.

4 këshilla për ta shndërruar shtëpinë tënde

Ngjyra dhe printe të theksuara

Edhe në mure, nëse është e mundur, 2020-ta kërkon ngjyra, printe, letër muri, kështu që mos i kurse.

4 këshilla për ta shndërruar shtëpinë tënde

*Burimi Architectural Digest