Stil jete

4 probleme të zakonshme kur filloni një marrëdhënie të re

4 probleme të zakonshme kur filloni një marrëdhënie të

Për shumicën e çifteve, muajt e parë të një lidhjeje janë një fllad. Çdo ditë, ka diçka të re për të mësuar për partnerin tuaj dhe romanca është në kulmin e saj. Sfida e vërtetë fillon kur ju duhet të punoni shumë për ta mbajtur gjallë atë shkëndijë dhe të bini në dashuri me partnerin tuaj pasi zbuloni disa arsye për të mos e pëlqyer atë.

Këtu janë 4 problemet e hershme me të cilat përballen çiftet në fazën fillestare të marrëdhënies.

1. Vendosja e kufijve me ish-et

Problemet nga ish-partnerët mund të lindin në pika të ndryshme në një marrëdhënie, veçanërisht në ditët e sotme me rrjetet sociale dhe gjithçka. Vendosja e kufijve në fillim është mënyra më e mirë për t'iu qasur kësaj. Transparenca është thelbësore, ndaj mos i lini partnerit tuaj të tanishëm përshtypjen se po fshehni diçka.

2. Qasje të ndryshme për shpenzimin e parave dhe kursimeve

Paratë janë një nga arsyet më të zakonshme të grindjeve të çifteve, kështu që mos u habitni nëse bëhet një debat i hapur kur duhet të merreni me faturat, qiranë dhe vendime të tjera të rëndësishme financiare.

3. Prezantimi i partnerit tuaj në rrethin tuaj të miqve

Përfshirja e partnerit tuaj të ri në grupin tuaj të miqve afatgjatë mund të sjellë debate me të, pasi ju dëshironi të mbeteni një mik që nuk do të kalojë kohë vetëm me personin tuaj të zemrës, dhe gjithashtu ju dëshironi që ai/ajo të kalojë mirë me miqtë tuaj. Kjo mund të shkatojë shumë konflikte për shumë arsye.

4. Për të thënë 'Të DUA'

Kjo është një luftë tjetër për të cilën nuk ka zgjidhje perfekte. Vetëm sigurohuni që kur thoni se e doni dikë, ta keni me të vërtetë nënkuptimin. Asnjëherë, kurrë, mos e ktheni atë vetëm për të qenë të sjellshëm.