Stil jete

4 shenja që tregojnë se jeni lodhur emocionalisht nga partneri

4 shenja që tregojnë se jeni lodhur emocionalisht nga partneri
Ju ndiheni aq të lodhur saqë dëshironi një pushim çdo herë që takoheni me të. Shumë nuk e kuptojnë këtë, por shpesh partneri juaj mund t'ju lodhë emocionalisht. Vëzhgoni këto 4 shenja për t'u siguruar nëse po ndodh në marrëdhënien tuaj.

Ju vazhdoni të mendoni për të rregulluar problemet e partnerit tuaj

Nëse jeni gjithmonë të shqetësuar për problemet e partnerit tuaj dhe vazhdoni të përpiqeni t'i rregulloni ato, atëherë e dini se jeni duke u lodhur emocionalisht. Ndonjëherë është mirë, është partneri juaj për të cilin po flasim, por gjatë gjithë kohës nuk është e shëndetshme për shëndetin mendor. Nëse po ofroni vazhdimisht mbështetje, por e dini se kur keni nevojë për të, mund të mos e merrni atë, ndoshta duhet të tërhiqeni.

Ju ndiheni të parëndësishëm me ta

Nëse nuk jeni rehat kur shpreheni dhe ecni me idenë se mendimi juaj nuk ka rëndësi, kjo është një problem. Ndoshta e keni kuptuar se në fund bëhet fjalë gjithmonë për problemet e partnerit tuaj dhe se ata priren të bëjnë gjithçka për veten e tyre. Ky është një tregues i madh se jeni duke u lodhur emocionalisht.

Ndiheni më të lumtur kur jeni vetëm

Është normale dhe shumë e arsyeshme të dëshironi pak kohë për veten, por nëse jeni të etur të qëndroni vetëm gjatë gjithë kohës kur jeni me partnerin tuaj, do të thotë që keni nevojë për një pushim mendor dhe emocional.

Ndjeheni i rraskapitur gjatë gjithë kohës

Kur ndiheni të rraskapitur gjatë gjithë kohës jo vetëm pas punës, por edhe gjatë pushimeve kur jeni vetëm ju dhe partneri juaj, atëherë është e mundur që të jeni të lodhur emocionalisht. Duhet të jeni të qetë dhe të lumtur kur jeni me partnerin tuaj. Nëse ai/ajo vazhdon të luftojë, ju bën të godisni trurin tuaj gjatë gjithë kohës dhe ju qëndroni të tensionuar, atëherë cili është qëllimi?