Stil jete

5 filmat më të pritur të shtatorit

5 filmat më të pritur të shtatorit

Më poshtë do të gjeni pesë filma të cilët do të mund t’i shikoni në Netflix këtë shtator:


CREATOR (2023)

5 filmat më të pritur të shtatorit

Data e publikimit: 29 shtator

John David Washington ka rolin e një ish-mercenari të forcave speciale në një të ardhme të paspecifikuar, i cili ka për detyrë të shkatërrojë një AI keqdashëse me fuqinë për t'i dhënë fund njerëzimit.

SAW X (2023)

5 filmat më të pritur të shtatorit

Data e publikimit: 29 shtator

Tobin Bell kthehet si John Kramer, i cili udhëton në Meksikë për një kurë për kancerin e tij dhe zbulon se është mashtruar; e vetmja gjë logjike për të bërë, sigurisht, është të hakmerret.

THE EQUALIZER 3 (2023)

5 filmat më të pritur të shtatorit
Data e publikimit: 1 shtator

Ky film e çon aksionin në Italinë Jugore, ku Robert McCall kërkon të zhvendoset, por ndeshet me turmën vendase.

EXPENDABLES (2023)

5 filmat më të pritur të shtatorit

Data e publikimit: 22 shtator

Një grup i aksionit të mëparshëm bashkohen për të rrëzuar një lloj kërcënimi global, dhe kjo është ajo që po marrim.

A HAUNTING NË VENECIA (2023)

5 filmat më të pritur të shtatorit

Data e publikimit: 15 shtator

Dhe së fundi, ne kemi përshtatjen e tretë të Agatha Christie pas Vrasjes në Orient Express dhe Vdekjes në Nil.