Stil jete

5 filmat që duhet t`i shikosh bashkë me fëmijën tënd

5 filmat që duhet t`i shikosh bashkë me fëmijën tënd

Një blogere që jep në rrjete sociale këshilla rreth prindërimit ka sugjeruar 5 filma që prindërit duhet t`i shikojnë me fëmijët e tyre. Ajo liston filmat dhe arsyet përse i ka zgjedhur pikërisht këta tituj. Sot është e diel. Shikoje njërin prej tyre. Të gjithë janë edukativë dhe i shërbejnë fëmijës.


The Karate Kid

Një përrallë e qëndrueshmërisë dhe mentorimit, që të mëson rëndësinë e punës së palodhur, disiplinës dhe fuqisë transformuese të udhëzimit.

Taare Zameen Par:

'Taare Zameen Par' trajton bukur ndjeshmërinë dhe mirëkuptimin, duke theksuar se çdo fëmijë është unik dhe meriton mbështetje për të shkëlqyer në mënyrën e vet.

The Pursuit of Happiness (Kërkimi i lumturisë):

Në një ndjekje të ëndrrave, ky film shfaq shpirtin e palëkundur të vendosmërisë, qëndrueshmërisë dhe lidhjes midis një babai dhe djalit të tij.

Encanto:

'Encanto' feston magjinë brenda dinamikës familjare, duke theksuar pranimin dhe përqafimin e pikave të forta individuale, duke nxitur ndjenjën e përkatësisë dhe zbulimit të vetvetes.

Lorax:

'The Lorax' jep një mesazh të fuqishëm mjedisor, duke inkurajuar përgjegjësinë dhe kujdesin për planetin tonë, ndërsa thekson ndikimin e veprimeve individuale në botën përreth nesh.