Stil jete

5 gjëegjëza për të stërvitur trurin (dhe për t`u argëtuar)

5 gjëegjëza për të stërvitur trurin (dhe për t`u

Fundjava nuk ka ardhur, por loja është gati. 5 pyetje logjike dhe 5 përgjigje. Shikoji në fund.

Kush nuk është hajdut?

5 gjëegjëza për të stërvitur trurin (dhe për t`u

Kam 6 vezë. Dy i theva, 2 i gatova dhe 2 i hëngra. Sa vezë kam?

5 gjëegjëza për të stërvitur trurin (dhe për t`u

Lauren hyn në dush, por floku i saj nuk laget. Si ka mundësi?

5 gjëegjëza për të stërvitur trurin (dhe për t`u

Një shtëpi njëkatëshe ka kolltuk pink, karrige pink, tavolinë pink, telefon pink, kompjuter pink, krevat pink. Po shkallët çfarë ngjyre i ka?

5 gjëegjëza për të stërvitur trurin (dhe për t`u

Çfarë vjen njëherë në minutë, dy herë në një moment, kur kurrë në një shekull?

5 gjëegjëza për të stërvitur trurin (dhe për t`u

Përgjigjet:

Burri në të djathtë, sepse nuk ka dorëza dhe do t`i lërë gjurmët e gishtave kudo.

Kam katër. Se ato dy që theva, ato gatova dhe ato hëngra.

Harroi ta hapte çezmën.

Nuk ka shkallë, se është një katëshe.

Shkronja M.