Stil jete

5 gjëegjëza që të fusin në mendime!

5 gjëegjëza që të fusin në mendime!

Meqë është fundjavë le të luajmë gjëegjëzash. Më poshtë ke 5 të tilla. Lexoji, jep përgjigjet e tua dhe më pas shiko përgjigjet e sakta. Pa bërë hile!

Çfarë vjen një herë minutë, dy herë në moment dhe asnjëherë në 100 vjet?

Një shofer dhe një doktor dashuronin të dy të njëjtën grua. Kur shoferi kishte për të bërë një udhëtim 1 javor i dha Emës para se të ikte 7 mollë. Përse?

Cila është e vetmja gjë që është e dobishme vetëm kur thyhet?

Unë e shndërroj një njeri në dy. ç`jam unë?

Cila është ajo gjë që ka shumë çelësa, por nuk hap dot asnjë derë?

Përgjigjet:

Shkronja “M”.

Se një mollë në ditë e mban doktorin larg (An apple a day, keeps the Doctor away).

Veza.

Një pasqyrë.

Pianoja.

*Artikulli i Bright Side u përshtat në shqip nga Tiranapost.al