Stil jete

5 gjëra që nuk do blinte kurrë për shtëpinë një arkitekt i suksesshëm

5 gjëra që nuk do blinte kurrë për shtëpinë

Ne gjithmonë duam ndihmën e tyre për të rimodeluar shtëpinë apo qoftë edhe një mendim se çfarë mund t’i shtojmë asaj.

Por arkitekti Loren Kreiss ka renditur 5 prej gjërave që ai kurrë nuk do t’i përdorte:

Karriget Pierre Jeanneret, - të bukura por totalisht të parehatshme.

5 gjëra që nuk do blinte kurrë për shtëpinë

Togo Sofa, - dizajn i bukur, por duket sikur po ulesh në dysheme.

5 gjëra që nuk do blinte kurrë për shtëpinë

Mbulesa Hermes, – totalisht e panevojshme dhe e kanë të gjithë.

5 gjëra që nuk do blinte kurrë për shtëpinë

Karriget Eames, - klasike, por edhe ato janë gjithandej...

5 gjëra që nuk do blinte kurrë për shtëpinë

Këndi Cloud, - e mbivlerësur por shumë i zakonshëm.

5 gjëra që nuk do blinte kurrë për shtëpinë