Stil jete

5 libra që Bill Gates ju sugjeron që t’i lexoni gjatë pushimeve të fundvitit

5 libra që Bill Gates ju sugjeron që t’i lexoni gjatë

Miliarderi Bill Gates ka sugjeruar një listë me pesë libra për të lexuar gjatë festave të fundvitit. Gates lexon të paktën 50 libra në vit dhe publikon rregullisht listat e librave më të mirë që ka lexuar.

Lista e librave:

'Stranger in a Strange Land' nga Robert Heinlein

'Surrender' nga Bono

'Team of Rivals' nga Doris Kearns Goodwin

'The Inner Game of Tennis' nga Robert Gallwey

'Mendeleyev's Dream' nga Paul Strathern