Stil jete

5 mënyra për të përballuar një ndarje “të freskët”

5 mënyra për të përballuar një ndarje “të

Kjo nuk po funksionon. Mbaroi. Më fal, por nuk mund të vazhdoj dot më. Sa herë që në telefonin tënd vjen një njoftim, shumica prej nesh lutet mos të lexojë diçka të tillë. Po, është shumë e vështirë të përballesh me një ndarje.

Dhe nëse edhe ju keni pësuar një thyerje zemre kohët e fundit, këtu janë 5 mënyra për ta përballuar atë.

Të qendruarit optimist është çelësi për të kaluar në një situatë të tillë. Sa më gjatë të kishit qenë në atë marrëdhënie, aq më e dhimbshme do të ishte të shkëputeshe dhe më e rëndësishmja aq më shumë do ishe lënduar.

Kujtojini vetes se meritoni më mirë

Kjo, përsëri, është një nga këshillat më të zakonshme që na jepet nga të dashurit tanë. Megjithatë, ne nuk i kushtojmë vëmendje. Në fund të fundit, ne e mendojmë atë si narcisizëm. Ndërsa realiteti është, nëse keni dhënë gjithçka në një lidhje dhe personi tjetër gjen ende një arsye për t'u larguar, ju duhet t'i kujtoni vetes, herë pas here, se meritoni më mirë. Mbi të gjitha, dashuria për veten është hapi i parë drejt shërimit.

Përkëdhel veten

Shihni thyerjen e zemrës si një mundësi për të përkëdhelur veten në maksimum. Shkoni në kinema vetëm, bëni pazar dhe trajtojeni veten me ushqim dhe kafe të mirë. Nëse asgjë nuk funksionon, rezervoni vetes një seancë spa. Por mbani mend, mos shkoni në vendet që keni vizituar me ish-partnerin tuaj. Kjo mund t'i kthejë të gjitha kujtimet të gjalla dhe ju mund të ndiheni në depresion. Pra, vendosni kapelen e eksploruesit tuaj dhe ashtu si Dora( film vizatimor) shkoni në një aventurë të ëmbël.

Shmangni qëndrimin vetëm

Pavarësisht se sa i trishtuar ndiheni dhe sa i vetmuar dëshironi të jeni, sigurohuni që të keni shoqërinë e dikujt. Mund të jetë e mikut tuaj ose një anëtari të familjes, kushdo që ju kupton mirë do të funksiononte. Vetmia mund të shkaktojë të gjitha ndjenjat negative dhe mund të përfundoni duke qarë për ndarjen tuaj.

Mbani veten të zënë

Me këtë, nuk nënkuptohet që jut ë lodhni veten. Në vend të kësaj, bëni atë që ju pëlqen. Angazhohuni në aktivitete argëtuese ose lexoni libra frymëzues. Formojeni veten në një version më të fortë të vetes dhe mos qani për gjëra që nuk janë gjë tjetër veçse histori. Mësoni nga gabimet tuaja dhe mos e fajësoni kurrë veten. Nëse asgjë nuk ju duket emocionuese, largohuni nga puna dhe shikoni filma komedi ose aksion. Në thelb, çdo gjë që ju jep qoftë edhe pak lumturi ia vlen të provoni.