Stil jete

5 njerëz që mendonin se ishin të shëmtuar derisa bënë ndryshimin drastik

5 njerëz që mendonin se ishin të shëmtuar derisa

Ka njerëz që, pavarësisht se kanë pasur një fëmijëri të mbushur me ndërlikime dhe pasiguri, ama bënë gjithçka që mundën për t`u ndjerë rehat me pamjen e tyre. 

Dhe rezultatet duken në këto foto. Pas ndryshimeve është e sigurt që këta njerëz duhet të ndryshojnë kartat e identitetit. Ndryshimi i tyre është i paimagjinueshëm.

18 dhe 23 vjec

5 njerëz që mendonin se ishin të shëmtuar derisa

19 dhe 23 vjec

5 njerëz që mendonin se ishin të shëmtuar derisa

16 dhe 24 vjec

5 njerëz që mendonin se ishin të shëmtuar derisa

18 dhe 28 vjec

5 njerëz që mendonin se ishin të shëmtuar derisa

12 dhe 20 vjec

5 njerëz që mendonin se ishin të shëmtuar derisa

*Artikulli i Bright Side u përshtat në shqip nga Tiranapost.al