Stil jete

5 rekomandime librash nga Bill Gates për të lexuar gjatë verës

5 rekomandime librash nga Bill Gates për të lexuar gjatë

Bill Gates është rikthyer me listën e tij të rekomandimeve të leximit – këtë herë, për sezonin veror. Dhe, siç pranon Gates në një postim në blogun e tij Gates Notes, lista e këtij viti është "shumë e rëndë për leximin e pushimeve".

Lista e Librave:

Power- Nga Naomi Alderman

Why We're Polarized- Nga Ezra Klein

The Lincoln Highway: A Novel- Nga Amor Towles

The Ministry for the Future- Nga Kim Stanley Robinson

How the World Really Works: The Science Behind How We Got Here and Where We're Going- Nga Vaclac Smil