Stil jete

5 rregullat e panegociueshme që Madonna u ka vënë fëmijëve

5 rregullat e panegociueshme që Madonna u ka vënë

Madonna ka zbuluar sekretin e suksesit të saj si nënë në rritjen e fëmijëve. Ata kanë lirinë e tyre, por 5 rregulla janë të panegociueshme.

'1. Buzëqeshni, 2. Jini të lumtur, 3. Dëgjojini të tjerët, 4. Flisni me mirësi, 5. Jini të lumtur me atë që keni”.

Madonna është nëna e binjakëve Estere dhe Stella, 10 vjeç, vajzës Mercy James, 17, djalit David, 17, vajzës Lourdes, 26, dhe djalit Rocco, 22 vjeç.

5 rregullat e panegociueshme që Madonna u ka vënë

Madonna ka thënë gjithmonë se të qenit nënë ka qenë detyra më e vështirë për të në jetë dhe se ende mëson çdo ditë se si të prindërojë.

“Sot ende po luftoj të kuptoj se si të jem nënë dhe të bëj punën time”, thotë Madonna.

“Kushdo që të jesh, të kesh fëmijë dhe t'i rrisësh ata është një vepër arti. Askush nuk të jep një manual. Duhet të mësosh nga gabimet. Është një profesion që kërkon shumë kohë. Dhe është rraskapitëse sepse nuk ka kurrë pushim”, shton ajo.