Stil jete

6 arsyet përse nuk duhet të ecësh në shkallët elektrike

6 arsyet përse nuk duhet të ecësh në shkallët elektrike

Teksa qëndrojmë në shkallët elektrike a të lëvizshme si i quajnë disa, është e pashmangshme dëshira për të ecur, t`i ngjitësh a t`i zbresësh në varësi.

Nëse ke dilemën a është mirë të ecësh apo duhet të ecësh që të gjithë të mbërrijnë më shpejtë në destinacion, duket se lëvizja nëpër to vetëm sa e vonon zbritjen apo ngjitjen. Imagjino pak sikur të gjithë të ecin e të pengojnë njëri-tjetrin në atë hapësirë aq të vogël.

Po ky s`është i vetmi problem dhe as e vetmja arsye përse duhet të qëndrosh statik.

Më shumë njerëz mund të hipin në to nëse të gjithë qëndrojnë statikë

Ecja nëpër to mund të shkaktojë incidente si rrëzim e ndonjë thyerje larg qoftë

Ecën ti duarbosh, po ai para teje me fëmijë të vogël apo me valixhe e ka të pamundur. Kështu që gjithsesi do presësh, kot nxiton.

Po edhe nëse u kërkon: A të kaloj pak të lutem, sërish do dukesh pa edukatë. Në një hapësirë aq të ngushtë dhe do të dukeshe pa edukatë.

*Artikulli i Bright Side u përshtat në shqip nga Fabjola Hije

Ato pak sekonda, nëse qëndron statik i shfrytëzon për të reflektuar.