Stil jete

6 gjërat që të pasurit i bëjnë ndryshe nga të tjerët (dhe do habitesh)

6 gjërat që të pasurit i bëjnë ndryshe nga të

Të pasurit nuk shpenzojnë për të blerë rroba e aksesorë markash

6 gjërat që të pasurit i bëjnë ndryshe nga të

Mark Zuckerberg tha njëherë se vesh çdo ditë të njëjtën bluzë gri, sepse kjo e ndihmon të jetë i fokusuar në qëllimet e tij.

6 gjërat që të pasurit i bëjnë ndryshe nga të

"Ndjej sikur nuk jam duke e bërë punën time siç duhet nëse harxhoj energjinë time për gjëra që i konsideroj pa kuptim”, tha ai.

E meqë ra fjala tek të pasurit që preferojnë gjëra të lira, ora e Bill Gates kushton 24 dollarë.

Ata hanë ushqim të shëndetshëm

6 gjërat që të pasurit i bëjnë ndryshe nga të

Toni Robbins, pasuria e të cilës arrin në 500 milionë dollarë nuk e shpenzon për biftekë të pjekur në skarë, por për sallatë dhe perime.

Ata mbajnë ditar

Sepse duan ta shfrytëzojnë maksimalisht kohën e tyre.

Nuk punojnë orar pa orar

6 gjërat që të pasurit i bëjnë ndryshe nga të

Punën e lënë në punë dhe ndaj janë më efiçentë gjatë orarit të punës.

Investojnë në marrëdhënie

6 gjërat që të pasurit i bëjnë ndryshe nga të

Tom Corley deklaron se 79% e sipërmarrësve të suksesshëm kalojnë 5 orë ose më shumë çdo muaj duke investuar në marrëdhënie.

Ata lexojnë lajme

Warren Buffett lexon 6 gazeta në ditë. Ata duan të dinë se ç`bëhet. Kjo i ndihmon edhe për biznesin e tyre.

*Burimi Bright Side