Stil jete

6 njerëz me sens humori për ta mbyllur ditën me të qeshura

6 njerëz me sens humori për ta mbyllur ditën me të qeshura

Megjithëse kultura të ndryshme flasin gjuhë të ndryshme, një gjuhë duket universale në të gjithë botën dhe është humori. Zakonisht është një tipar i lindur. Disa e zotërojnë më mirë e më shumë se të tjerët.

E sigurt është që humori të lidh me shumë me të tjerët. Askush nuk do të qajë. Të gjithë duan të qeshin. Lërea pastaj që thonë se e qeshura të zgjat jetën.

Për ta mbyllur ditën me të qeshura, shiko këto foto.

6 njerëz me sens humori për ta mbyllur ditën me të qeshura

6 njerëz me sens humori për ta mbyllur ditën me të qeshura

6 njerëz me sens humori për ta mbyllur ditën me të qeshura

6 njerëz me sens humori për ta mbyllur ditën me të qeshura

6 njerëz me sens humori për ta mbyllur ditën me të qeshura

6 njerëz me sens humori për ta mbyllur ditën me të qeshura