Stil jete

6 shenjat që tregojnë se ideja juaj e romancës po shkatërron marrëdhënien tuaj

6 shenjat që tregojnë se ideja juaj e romancës po shkatërron

Marrëdhëniet janë të shkëlqyera dhe do të keni disa nga përvojat më të mira kur të jeni me tjetrin. Por mund të mos jetë gjithmonë një udhëtim i qetë. Të mendosh se marrëdhënia juaj do të jetë perfekte është joreale. Të kesh pritshmëri të larta mund të shkatërrojë mundësinë tënde për të qenë me një person të shkëlqyer. Edhe marrëdhëniet më të mira kalojnë periudha të vështira dhe është në rregull.

Këtu janë 6 shenja që tregojnë se ideja e romancës mund të shkatërrojë marrëdhënien tuaj.

Ju i jepni përparësi kimisë

A mendoni se kimia është gjëja më e rëndësishme në një marrëdhënie? Është e rëndësishme të kesh kimi, por nuk është gjëja më e rëndësishme në një marrëdhënie. Prioriteti i kimisë mbi ndershmërinë, besueshmërinë dhe vlerat e përbashkëta mund të jetë një problem për marrëdhënien tuaj. Pasi ta kuptoni këtë, do të jeni në gjendje të ndërtoni një marrëdhënie më kuptimplote me partnerin tuaj.

Ju prisni që partneri juaj të ndryshojë

Të presësh që partneri juaj të ndryshojë vlerat e tij me kalimin e kohës është joreale dhe ju duhet të ndaloni së bëri këtë. Një marrëdhënie e shëndetshme ka të bëjë me pranimin e njëri-tjetrit dhe të kesh të njëjtat vlera në jetë.

Ju e krahasoni marrëdhënien tuaj me të tjerët

Filmat dhe mediat sociale kanë shtrembëruar ndjenjën e një personi për realitetin e një marrëdhënieje normale. Marrëdhëniet nuk janë gjithmonë perfekte; do të keni debate dhe madje mund t'i bërtisni njëri-tjetrit.

Ju filloni të dyshoni në lidhje kur nuk ju pëlqen diçka tek partneri juaj

Mos e vini në dyshim gjithë marrëdhënien nëse gjeni diçka për partnerin tuaj që nuk ju pëlqen. Do të ketë disa ditë që partneri juaj do t'ju nervozojë, por kjo nuk do të thotë se kjo nuk është një marrëdhënie e vërtetë.

Ju mërziteni kur partneri juaj nuk i lexon emocionet tuaja

Nëse prisni që partneri juaj do të kuptojë se çfarë po mendoni pa i thënë ju, e keni gabim. Ata nuk janë lexues mendjesh, tregojuni atyre se si ndiheni. Komunikimi është çelësi në një marrëdhënie.

Ju mendoni se çiftet e lumtur nuk zihen kurrë

Mos prisni që marrëdhënia juaj të jetë e qetë dhe patjetër mos i injoroni problemet. Nëse i shmangni zënkat sepse besoni se çiftet e lumtura nuk zihen, mendoni përsëri! Çiftet e lumtura janë të lumtur sepse i trajtojnë problemet e tyre duke i diskutuar çështjet.

Tiranapost.al