Stil jete

6 shprehje motivuese për ditët gri

6 shprehje motivuese për ditët gri

Nëse dita të duket sot gri, nëse diçka të ka bërë të ndihesh keq, ia vlen të lexosh shprehjet e mëposhtme. Janë frymëzuese!

“Jam mirënjohës për luftës që bëra, sepse pa të nuk do kisha zbuluar forcën”.

“Mos ki kurrë turp nga shenjat që ke. Tregojnë që je më i fortë nga gjithçka që u përpoq të të lëndonte”.

"Të jesh Zot i historisë tënde, është gjëja më kurajoze që mund të bësh”.

“Madhështia nuk qëndron tek qëndrimi në këmbë gjithmonë, por tek ringritja pasi ke rënë”.

“Njerëzit më të bukur që kam njohur janë ata që janë përballur me sprova, kanë bërë beteja, kanë njohur humbjen dhe kanë gjetur rrugën e tyre për të dalë nga thellësitë më të errëta.”

“Nëse shikoj jetën time pas, kuptoj që sa herë kam menduar se po më hiqej mundësia nga diçka e mirë, fati po më drejtojnë tek diçka edhe më e mirë”.