Stil jete

7 detaje të vogla në tualetin e shtëpisë që tregojnë shumë për ty

7 detaje të vogla në tualetin e shtëpisë që

Mbase nuk e dije që tualeti i shtëpisë tregon shumë për ty. Si? Nga mënyra sesi i ke organizuar gjërat.

7 detaje të vogla në tualetin e shtëpisë që

Nëse e vendos letrën higjienike sipër je një njeri asertiv që të pëlqen të jesh dominant në një situatë. Të pëlqen të jesh i angazhuar dhe të vendosësh rregull. Nëse e vendos letrën poshtë je tip i qetë. Je i relaksuar dhe i pavarur.

7 detaje të vogla në tualetin e shtëpisë që

Nëse e ke sistemuar dollapin me rregull, duke i vënë të sistemuara letrat, medikamentet, gjithçka atëherë je i qetë. Nëse i ke vendosur në mënyrë të çrregullt atëherë je origjinal.

7 detaje të vogla në tualetin e shtëpisë që

Një shtëpi me më shumë gra (në foton e parë). Një shtëpi me më shumë burra (në foton e dytë).

7 detaje të vogla në tualetin e shtëpisë që

Nëse mbani shumë shishe shampo, xhel dhe shumë kremra përreth, disa prej tyre edhe bosh, kjo do të thotë që jeni i stresuar.

Nga ana tjetër, nëse tualeti juaj është shumë i zbrazët dhe gjithçka që keni është një sapun dhe një shampo, kjo mund të nënkuptojë që kujdesi për trupin tuaj nuk është një nga përparësitë tuaja kryesore.

7 detaje të vogla në tualetin e shtëpisë që

Ngjyra e tualetit tregon gjithashtu diçka për ju. Për shembull, nëse ke zgjedhur portokallinë jeni social dhe inteligjent. E bardha tregon se pronari i shtëpisë është paqësor. Roza, nuancë qetësuese dhe shumë popullore përpara disa kohësh.

Nga ana tjetër, e zeza është shumë zyrtare, duke treguar për një individ me sjelle dinjitoze dhe të ekuilibruar. Blujan e çelët përshkruan një person të ndjeshëm dhe liberal. E kuqja është një ngjyrë e fortë, kështu që nëse e keni këtë ngjyrë në tualet, mund të jeni spiritual, rrezatues dhe i dashur.

7 detaje të vogla në tualetin e shtëpisë që

Pastrimi më i shpeshte i lavamanit dhe pajisjeve të tjera të tualetit janë një sinjal se jeni më të shëndetshëm.

7 detaje të vogla në tualetin e shtëpisë që

Nëse hyni në banjën tuaj dhe hidhni një vështrim përreth, cila është përshtypja e përgjithshme që krijoni? Duket e rregullt apo kaotike? Nëse gjithçka është në rregull, veç një detaje të vogël që s`është aty ku duhet, atëherë mund të vuani nga sjellja obsesive-kompulsive.

Nëse tualeti duket kaotik në pamje të parë, por ju e dini saktësisht se ku është çdo gjë sado e vogël, atëherë nuk ka asgjë të keqe. Shumë njerëz janë të çrregullt dhe funksionojn totalisht perfekt në mes të kaosit.

Hë, si është tualeti yt?

*Artikulli i Bright Side u përshtat në shqip nga Tiranapost.al