Stil jete

7 gjërat që një burrë i bën vetëm me gruan që do vërtet

7 gjërat që një burrë i bën vetëm me gruan që

Mos e pyet veten dhe as atë: “A më do”. Giorno dopo giorno ka listuar 7 gjërat që një burrat i bëjnë vetem me gruan që duan. Meqë nuk janë gjithmonë të zotët me fjalën.

7 gjërat që një burrë i bën vetëm me gruan që

Merren edhe me detaje të bisedave dhe situatave që kanë lidhje me ju dhe përpiqen t`i zgjidhin edhe ato që duan si probleme të vogla.

7 gjërat që një burrë i bën vetëm me gruan që

Janë miku më i mirë

Të dëgjon, të argëton, të kundërshton kur është nevoja. Ja, ky është miku më i mirë që në këtë rast është edhe partneri që të do vërtet.

I ndryshon planet e tij për ty

Nëse ndryshon planet për ty, vetëm për të të bërë të lumtur, atëherë po, ia ke fituar zemrën përgjithmonë.

7 gjërat që një burrë i bën vetëm me gruan që

Përpiqet të të fitojë çdo ditë, si atëherë kur nuk i kishe thënë ‘Po’

Nuk të merr për të mirëqenë e as të lë pas dore.

Të admiron

S`pushon se treguari se sa e mirë je dhe sa e veçantë.

7 gjërat që një burrë i bën vetëm me gruan që

Beson tek ty

Besimi është një nga aspektet më të rëndësishëm në një marrëdhënie. Nëse ka besim tek ty, ka edhe shumë dashuri brenda.

Feston me ty

Kur di ta largojë hijen e rëndë dhe feston si fëmijë me ty. Mos ki dyshime, të do. Ndryshe do gjente njëmijë justifikime për të mos bërë asgjë nga këto.

7 gjërat që një burrë i bën vetëm me gruan që

*Burimi Giorno dopo Giorno