Stil jete

7 herë që të famshmit rikthyen pamjet e mëparshme ikonike

7 herë që të famshmit rikthyen pamjet e mëparshme ikonike
Moda evoluon çdo vit me propozime të reja, prerje të reja, tekstura dhe kombinime. Por e vërteta është se ndonjëherë as ne dhe as personazhet e famshëm nuk mund t'i rezistojmë rikthimit në jetë të pamjeve ikonike nga e kaluara. Ato pamje që dikur përcaktuan tendencat, sot mund të na magjepsin sërish sytë.

1. Fustani ikonë prej kadifeje i princeshës Diana i veshur nga Angelina Jolie

7 herë që të famshmit rikthyen pamjet e mëparshme ikonike

2. Veshja e Jennifer Garner në 13 Going on 30 veshur nga Ariana Grande

7 herë që të famshmit rikthyen pamjet e mëparshme ikonike

3. Fustani i Cindy Crawford-it MTV Video Music Awards i veshur nga Dua Lipa

7 herë që të famshmit rikthyen pamjet e mëparshme ikonike

4. Fustani i Naomi Campbell në pistë i veshur nga Bella Hadid

7 herë që të famshmit rikthyen pamjet e mëparshme ikonike

5. Veshjet e ngjashme me Britney Spears dhe Justin Timberlake të veshura nga Katy Perry dhe Riff Raff

7 herë që të famshmit rikthyen pamjet e mëparshme ikonike

6. Pamja e premierës së filmit të Elizabeth Hurley e veshur nga Jennifer Lawrence

7 herë që të famshmit rikthyen pamjet e mëparshme ikonike

7. Fustani i Marilyn Monroe i veshur nga Billie Eilish

7 herë që të famshmit rikthyen pamjet e mëparshme ikonike