Stil jete

7 shenjat që tregojnë se ti dhe partneri jeni shndërruar në dy të huaj

7 shenjat që tregojnë se ti dhe partneri jeni shndërruar në

Ke dëgjuar ndonjëherë për krizën e vitit të 7? Problemet në lidhjet e dashurisë mund të lindin edhe më herët, ose më vonë.

Megjithatë ka disa sinjale për të kuptuar dhe vërtetuar nëse marrëdhënia juaj ka marrë fund.

Nëse papritur e pakuptuar jeni shndërruar në dy të huaj që ndajnë të njëjtin shtrat.

7 shenjat që tregojnë se ti dhe partneri jeni shndërruar në

Shpesh habiteni nga partneri juaj, por jo për mirë

“Do pak kafe?”

“Jo nuk pi më kafe”

“Ou, që kur kështu?”

Ja, edhe kur habitesh tek këto gjërat e vogla. Burri s`pi më kafe dhe ti as nuk e dije.

7 shenjat që tregojnë se ti dhe partneri jeni shndërruar në

Nuk ziheni më.

Ok, nuk është ndonjë gjë e mirë shumë të zihesh, por është edhe më keq të mos zihesh më fare. Psikologjia thotë: Aty ku nuk ka debat, ka probleme të pazgjidhura. Dhe nëse as nuk merrni mundimin të sqaroheni me të, do të thotë që s`ka mbetur më asnjë pikë interesi.

7 shenjat që tregojnë se ti dhe partneri jeni shndërruar në

Ti s`ia ke më idenë se cilët janë kolegët që partneri do e cilët nuk duron dot.

7 shenjat që tregojnë se ti dhe partneri jeni shndërruar në

Nuk ke më entuziazmin e mëparshëm të të ndarit të lajmeve të mira me të.

7 shenjat që tregojnë se ti dhe partneri jeni shndërruar në

Momentet e të dyve vetëm nuk janë më aq të rehatshme dhe të këndshme.

7 shenjat që tregojnë se ti dhe partneri jeni shndërruar në

E kap veten duke u përpjekur të shmangësh kontaktin me sy me të.

7 shenjat që tregojnë se ti dhe partneri jeni shndërruar në

Thjesht nuk ta ndjen më.

*Artikulli i Bright Side u përshtat në shqip nga Tiranapost.al