Stil jete

8 aktorë që refuzuan role miliona dollarëshe

8 aktorë që refuzuan role miliona dollarëshe

John Travolta refuzoi rolin e Forrest Gump dhe Jack Nicholson e konsideroi të pamundur të luante një burrë sicilian pa qenë në të vërtetë i tillë, prandaj ishte Al Pacino ai që mori rolin e Michael Corleone. Megjithatë, këta aktorë arritën të luajnë në shumë filma që u sollën sukses dhe famë. Megjithatë, ndonjëherë gjërat rezultojnë pak më ndryshe dhe refuzimi i një roli shkatërron të gjitha shpresat për një karrierë të ndritur.

1. Emily Browning - Bella Swan, saga e Twilight

8 aktorë që refuzuan role miliona dollarëshe

Sot, është e vështirë të imagjinohet dikush tjetër përveç Kristen Stewart si personazhi kryesor i sagës Twilight. Megjithatë, fillimisht ishte Emily Browning e cila u konsiderua për rolin. Nëse kjo do të kishte ndodhur, Bella Swan do të ishte krejtësisht ndryshe.

Por Browning e refuzoi rolin. Më vonë ajo tha se nuk pendohet për këtë vendim, sepse aktorët që luajtën në film u bënë jashtëzakonisht të suksesshëm dhe të famshëm dhe ajo nuk ishte gati për këtë.

2. Josh Hartnett - Superman dhe Batman

8 aktorë që refuzuan role miliona dollarëshe

Josh Hartnett refuzoi rolin e Batman dhe Superman. Aktori thotë se ky vendim ishte i saktë dhe ndoshta i vetmi i drejtë që ka marrë. Josh nuk donte të bëhej peng i roleve stereotipe dhe për këtë arsye nuk e mori parasysh këtë bashkëpunim.

3. Jennifer Love Hewitt - Prue Halliwell, Charmed

8 aktorë që refuzuan role miliona dollarëshe

Kur aktorja Shannen Doherty u largua nga projekti Charmed në fund të sezonit të 3-të, krijuesit ishin në mëdyshje për fatin e ardhshëm të personazhit të saj, Prue Halliwell. Jennifer Love Hewitt ishte e ftuar të provonte veten në këtë rol. Megjithatë, aktorja refuzoi të luante në serial. Tiffani Thiessen, e cila mori të njëjtin propozim, e refuzoi gjithashtu rolin. Përfundimisht, u vendos që Prue Halliwell të hiqej nga lista e personazheve të serialit.

4. Ja Rule - Tej Parker, Saga e Fast and Furious

8 aktorë që refuzuan role miliona dollarëshe

Këngëtari i repit Ja Rule u shfaq në pjesën e parë të "The Fast and the Furious" . Gjatë xhirimeve të Fast and Furious 2, regjisori John Singleton rriti kohën e ekranit dhe u përpoq ta fuste reperin në kast, por ai nuk pranoi.

5. Nicolas Cage - Aragorn, trilogjia Lord Of The Rings

8 aktorë që refuzuan role miliona dollarëshe

Nicolas Cage pati një shans për të luajtur Aragorn I në trilogjinë Lord Of The Rings , por ai refuzoi ta bënte këtë për arsye personale - ai nuk donte të largohej nga shtëpia e tij për një periudhë kaq të gjatë kohore.

6. Molly Ringwald - Vivian Ward, Pretty Woman

8 aktorë që refuzuan role miliona dollarëshe

Përpara se Julia Roberts të miratohej për rolin e Vivian në Pretty Woman , shumë aktore të tjera refuzuan të luanin këtë personazh. Ato përfshijnë Molly Ringwald, Meg Ryan, Michelle Pfeiffer dhe Valeria Golino, ndër të tjera. Më vonë Molly Ringwald rrëfeu në një intervistë se ishte penduar që kishte marrë këtë vendim.

7. Michael Madsen - Vincent Vega, Pulp Fiction

8 aktorë që refuzuan role miliona dollarëshe

Kërcimi legjendar i Uma Thurman dhe John Travolta në Pulp Fiction mund të dukej ndryshe nëse roli i Vincent do t'i kishte shkuar Michael Madsen. Megjithatë, aktori e refuzoi rolin për shkak se ishte i angazhuar në një projekt tjetër - në atë moment ai po xhironte Wyatt Earp, një film western. Por ky film nuk doli të ishte aq i suksesshëm sa komedia e zezë e Quentin Tarantino.

8. Claire Danes - Rose DeWitt Bukater, Titaniku

8 aktorë që refuzuan role miliona dollarëshe

Roli i Rose i solli famë botërore 22-vjeçares Kate Winslet dhe një nominim për Oscar. Gruaja e re u bë menjëherë një yll në Hollywood. Megjithatë, fillimisht, ishte Claire Danes ajo që u ftua për të marrë këtë rol, por ajo refuzoi duke pretenduar se ishte e lodhur dhe e mërzitur me projektet e saj më të fundit. Danes gjithashtu nuk donte të luante me DiCaprion, sepse jo shumë kohë përpara Titanikut , ata të dy u shfaqën në Romeo dhe Juliet të William Shakespeare.