Stil jete

8 arsyet pse ‘Ratched’ do jetë fiksimi yt i radhës në Netflix

8 arsyet pse ‘Ratched’ do jetë fiksimi yt i radhës në

Një infermiere e re në një psikiatri lodhet e mërzitet, derisa shndërrohet në një monstër për pacientët e saj.

Ky është seriali që ka fiksuar shikuesit e Netflix ditët e fundit. BuzzFeed, nisur nga përshtypjet e atyre që e kanë parë jep 8 arsyet përse nuk duhet humbur.

8 arsyet pse ‘Ratched’ do jetë fiksimi yt i radhës në

Sarah Paulson luan rolin protagonist dhe njëherësh një rol ikonik

8 arsyet pse ‘Ratched’ do jetë fiksimi yt i radhës në

Gjithë personazhet e tjerë janë karaktere unikë

8 arsyet pse ‘Ratched’ do jetë fiksimi yt i radhës në

Gardëroba e serialit është fenomenale

8 arsyet pse ‘Ratched’ do jetë fiksimi yt i radhës në

Personazhi kryesor mbetet simpatik, edhe pse manipuluese. Historia e saj është tragjike.

8 arsyet pse ‘Ratched’ do jetë fiksimi yt i radhës në

Edhe pse filmi është i vendosur në 1940-ën, paraqet gratë dhe betejat e tyre me dashurinë, karrierën dhe shëndetin mendor.

8 arsyet pse ‘Ratched’ do jetë fiksimi yt i radhës në

Dashuria mbi të gjitha. Dy vajzat, Mildred dhe Gëendolyn i qëndruan besnike dashurisë së tyre pavarësisht gjithçkaje.

8 arsyet pse ‘Ratched’ do jetë fiksimi yt i radhës në

Xhirimet janë cilësore dhe skenat të magjishme. Si kjo në foto.

8 arsyet pse ‘Ratched’ do jetë fiksimi yt i radhës në

Në fund fare komplotet s`të lejojnë të mbyllësh Netflix pa parë edhe serinë tjetër.

*Burimi BuzzFeed