Stil jete

8 gra zbulojnë çfarë do të donin të dinin para se të martoheshin

8 gra zbulojnë çfarë do të donin të dinin para se

Njerëzit rriten dhe ndryshojnë, dhe po ashtu edhe marrëdhëniet. Ndërsa nuk mund të thuash saktësisht se si do të ndryshojnë gjërat, të paktën mund të dish se ku mund të ndodhin ato ndryshime.

8 femra zbulojnë çfarë do të donin të dinin para se të martoheshin

1. Seksi bëhet më i mirë pas një kohe.

"Do të doja ta dija se seksi përmirësohet me kalimin e kohës. Të gjithë thonë se seksi është i mirë vetëm në fillim, por ne kemi zbuluar se ai në fakt bëhet më i mirë ndërsa plakemi." –Sandra.

2. Ka të këqija kur jetoni me dikë.

"Kur jetoni me dikë në baza të përhershme, ju me të vërtetë kuptoni se si është të jetosh me një person tjetër . Disa gjëra nuk janë të këndshme." –Trejsi.

3. Mësoni si të komunikoni.

"Stilet e komunikimit për burrat dhe gratë janë kaq të ndryshme. Do të doja ta dija se përpjekja për të ndryshuar mënyrën se si komunikon personi tjetër nuk do të funksiononte domosdoshmërisht për një kohë të gjatë. Sigurisht, unë do të përpiqem akoma!" —Lea.

4. Gjithçka ka të bëjë me paratë.

"Paratë mund të jenë një çështje kryesore në një martesë, dhe burrat dhe gratë janë krejtësisht të ndryshëm në mënyrën se si i trajtojnë paratë." — Julie.

5. Nuk ka vend si shtëpia.

"Do të doja ta dija se si do të ishte të jetosh me një ekstrovert. Kur njihesh për herë të parë me dikë, tërhiqesh nga personaliteti i tij, veçanërisht në situata sociale. Të jetosh me një burrë me kohë të plotë dhe të shohësh se si ai është i ndryshëm në situatat e shtëpisë mund të jetë shumë interesante." – Laura.

6. Është më e vështirë se sa duket.

"Ju e kuptoni pas disa vitesh se nuk ndiheni domosdoshmërisht njësoj për personin. Nëse martesa po shkon për të mbijetuar, do të duhet të bëhen shumë përpjekje nga të dy njerëzit." – Beatrice.

7. Gjithçka ndryshon.

"Do të doja të kisha ditur ndryshimin e roleve që do të luanim në martesë. Mund të flisni për atë që do të bëni kur të martoheni, por disa gjëra thjesht ndryshojnë me kalimin e kohës, veçanërisht kur keni fëmijë." – Jeanne.

8. Familja është e përjetshme.

"Do të ishte mirë të dija se të qenit njerkë do të ishte ndryshe në martesë nga kur ishim në lidhje. Mendoj se është e vërtetë që kur të martohesh, në fakt do të martohesh me një familje të tërë përveç bashkëshortit." –Brianne.