Stil jete

8+ karakteristikat që tregojnë se ndihesh mirë me veten

8+ karakteristikat që tregojnë se ndihesh mirë me veten

A je komod me veten? Ndihesh mirë me të? Hidhi një sy listës me më shumë se 8 karakteristika që u përkasin atyre që ndihen mirë me veten.

Asertiv – Të qenit i sigurt dhe pranues i vetes

Aftësinë për të vlerësuar gjërat e vogla

Mbajnë fjalën e dhënë

Qëllime të qarta

Koherencë dhe integritet

Aftësi për t`u përballur

Vetëdije

Aftësi për të kërkuar falje në raste gabimi

Mbi të gjitha, ata nuk kanë nevojë t'i dëshmojnë - me çdo kusht - diçka dikujt!