Stil jete

9 pyetjet që duhet t`i bësh në takimin e parë, për të mos u divorcuar më vonë

9 pyetjet që duhet t`i bësh në takimin e parë, për

Avokatët që kanë mbrojtur njëherë njërën palë e njëherë tjetrën në përballjet e ashpra të divorcit, sugjerojnë 9 pyetjet që çdokush duhet t'i bëjë që në takimin e parë, për të shmangur një divorc në vazhdim.

Kur ka qenë hera e fundit që ke folur me prindërit apo motrat vëllezërit?

Beson tek lumturia pavarësisht gjithçkaje?

A je i martuar?

Çfarë të pëlqen më shumë në punën tënde?

Ku i kalove pushimet e vitit të shkuar?

E njeh x-in? Është një mënyrë për të kuptuar që s'po të gënjen për moshën. X-i mund të jetë një i famshëm.

A e cilëson veten si të mirë në komunikim?

Kur e ke mbyllur lidhjen e fundit dhe pse?

Nëse do ktheheshe pas në kohë, çfarë do ndryshoje?