Stil jete

9 rregullat që Gwyneth Paltrow u ka vënë vajzave, janë për t`u kopjuar

9 rregullat që Gwyneth Paltrow u ka vënë vajzave, janë

Gwyneth Paltrow është nënë e dy vajzave dhe ka 9 rregulla strikte që nuk thyhen kurrë. 9 rregulla për t`u marrë shembull.

Nuk ka filma vizatimorë në gjuhën e tyre, në anglisht (vetëm frëngjisht dhe spanjisht) që të mësojnë gjuhët e huaja

Nuk ka kampe verore

Gwyneth ka shkuar shumë herë kur ka qenë vetë e vogël, pikërisht ndaj nuk i lejon vajzat. Dhe arsyet përse jo, i di vetëm ajo.

Dietë të ulët karbohidratesh dhe s`ka gluten në shtëpi

Nëse një ditë nuk duan të shkojnë në shkollë, atëherë nuk shkojnë

Kalojnë shumë kohë në diell

Coca cola vetëm një ditë në javë

Vaj liri çdo mëngjes para se të shkojnë në shkollë

Babai i vajzave mund të flejë sa herë të dojë në shtëpinë e Gwyneth dhe e kundërta (edhe pse janë të divorcuar)

Telefon u dha vetëm kur mbushën 12 vjeçe.

*Burimi Bright Side