Stil jete

9 shenja që ai kujdeset për ju më shumë sesa thotë

9 shenja që ai kujdeset për ju më shumë sesa thotë

Mos u shqetësoni nëse ai i mban emocionet e tij për vete. Të përmendura më poshtë janë 30 shenjat kryesore që ai kujdeset për ju edhe pse nuk e shpreh me fjalë.

1. Ai shpreh mirënjohje

Nëse ai ju bën të ndiheni të vlerësuar, kjo është një nga shenjat e dukshme që ai kujdeset shumë për ju.

2. Ai ju vlerëson

Si mund ta dalloni nëse një mashkull kujdeset për ju? Vëzhgoni se si ndiheni kur jeni me të. A ndiheni keq, apo ndiheni të vlerësuar dhe të respektuar?

3. Ai respekton hapësirën tuaj

Vëzhgimi se si një djalë reagon ndaj kufijve tuaj është një mënyrë për të kuptuar nëse ai kujdeset për ju. Një burrë që ju vlerëson do të respektojë preferencat tuaja dhe kurrë nuk do të përpiqet të menaxhojë jetën tuaj.

4. Ai planifikon surpriza

Kur ai shkon përtej limiteve të vetes për t'ju befasuar me diçka që ju vlerësoni, kjo është një nga shenjat treguese që ai kujdeset më shumë sesa thotë.

5. Ai është i gatshëm të bëjë sakrifica

Nëse ai është i përgatitur të heqë dorë nga shikimi i futbollit me djemtë për të parë një film me ju, mund të thoni me siguri që ai ka shumë interes për ju.

6. Të dëgjon

Nëse ai ju kushton vëmendje ndërsa flisni, kjo është një shenjë se ai kujdeset për ju. Ai është vërtet i interesuar për jetën tuaj dhe dëshiron t'ju kuptojë.

7. Ai është një gjeni në zgjidhjen e konflikteve

Nëse ai do të bëjë gjithçka për t'i dhënë fund një mosmarrëveshjeje mes jush, kjo është një shenjë se ai me të vërtetë kujdeset për ju.

8. Ai vëren ndryshime tek ju

Nëse ai u kushton vëmendje detajeve më të vogla rreth jush, si për shembull nëse keni blerë një veshje të re ose keni ndryshuar flokët, kjo është një nga shenjat fizike që ai kujdeset vërtet për ju.

9. Ai vlerëson opinionin tuaj

Ai do të konsultohet me ju përpara se të marrë ndonjë vendim që do të ketë ndikim tek të dy, si për shembull zhvendosja ose pranimi i një pune të re.