Stil jete

A duken demode tani milenials

A duken demode tani milenials

Brezi më i madh në numër, i gjallë, në Amerikë po shkon drejt moshës së mesme.

Joseph Bernstein është një 39-vjeçar që ndonjëherë ndihet shumë i vjetër.

Milenials janë ata që frekuentojnë kafenetë e dorës së tretë dhe klasat e jogës “mami dhe unë”.

Ata janë rritur. Kanë arritur në moshën e mesme dhe duket sikur 72.2 milionë ankesa dëgjohen njëzëri: Oh, sa më dhëmbin këto kyçet. Ka filluar rënia e flokëve, në mos rënia, zbardhja dhe shenjat e plakjes po duken.

Tani duhet të punojnë më shumë se kurrë për të qëndruar të rëndësishëm kulturalisht, pasi Gjenerata Z dhe Gjenerata Alpha tërheqin vëmendjen e departamenteve të marketingut dhe medias.

Milenials janë aktualisht midis moshës 28 dhe 43 vjeç, që do të thotë se një numër i konsiderueshëm prej tyre janë ende shumë të rinj për të kandiduar për president (referuar presidentit të Amerikës).

Sipas psikologut Erik Erikson, një 36-vjeçar është duke u futur në fazën e pleqërisë së hershme.

Sorry, not sorry!